‘Feyenoord wil graag door met Ronald Koeman’

Feyenoord wil graag door met Ronald Koeman. De oefenmeester is ook in beeld bij de KNVB om bondscoach Louis van Gaal op te volgen maar dat is nog altijd niet concreet. Om die reden wil Feyenoord in januari of februari graag met Koeman om de tafel.

Technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad: ‘In de winterstop praat ik met Ronald Koeman met de intentie zijn aflopende contract te verlengen. Vanuit Zeist hebben we geen signalen meer opgevangen. Dus gaan wij ook praten met Ronald. Dat zal januari worden, uiterlijk februari. Mijn intentie is de samenwerking met Ronald te continueren. Wij zijn tevreden en hebben het idee dat dit elftal zich verder zal ontwikkelen.’Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!