Koeman: ‘Intern afgesproken dat we voor de titel gaan’

Ronald Koeman heeft vrijdag bekendgemaakt dat Feyenoord in de voorbereiding van dit seizoen al de aspiratie had om voor de titel te gaan. De coach van de Rotterdammers sprak in de media eerst nog uit dat hij met zijn ploeg voor een plek in de top vier ging. Intern had de club dus al besloten voor het hoogste te gaan.

“Ik ben nog steeds dezelfde trainer, er wordt veel gezegd dat ik veranderd ben”, vertelde Koeman vrijdag in het programma FC Rijnmond. “De situatie bij Feyenoord is wel veranderd, ik probeer een zo reëel mogelijk beeld te schetsen. Soms haal je de druk dan wat weg bij je spelers, maar intern hebben wij in Ermelo op het trainingskamp al uitgesproken dat wij voor het kampioenschap gaan.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!