FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lex Immers is kritiek op hem helemaal zat’

Lex Immers is de kritiek op hem spuugzat. De middenvelder zou niet goed genoeg zijn voor Feyenoord en teveel kansen missen. In Spits bijt de Hagenaar behoorlijk van zich af. ‘Het valt me op dat de negatieve reacties komen van personen die niet dicht bij mij staan en mij niet goed kennen. Maar na anderhalf jaar ben ik er wel een beetje klaar mee. Er zijn een paar journalisten – ik ga geen namen noemen – die mij lijken te willen neerhalen’, zegt Immers.

‘Ik heb geen idee waarom. Zien ze liever alleen maar eigen jeugd in het eerste van Feyenoord? Komt het omdat ik uit Den Haag kom? Mogen ze me daarom niet? Willen ze iemand anders op mijn plek? Ze blijven maar negatief over mij schrijven en hopen dat Ronald Koeman dat op een gegeven moment zat is en mij uit het elftal haalt. Ze doen hun best maar; ik laat me er niet door kapot maken of van de wijs brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *