FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Goal Robin van Persie kost Arsenal-supporter zijn huis’

Een groot deel van de supportersschare van Arsenal hekelt Robin van Persie sinds zijn overstap naar Manchester United. Dat geldt nu ook ongetwijfeld voor Henry Dhabasani, want de Oegandese Arsenal-fan is zijn huis verloren aan een buurtbewoner na een bizarre weddenschap.

Dhabasani gokte dat Arsenal de topper tegen Manchester United dit weekend winnend zou afsluiten, maar Van Persie bepaalde anders. Buurtbewoner Rashid Yiga zette zijn vrouw (!) en zijn auto in op een overwinning van United. Dankzij de kopbal van Van Persie trok hij aan het langste eind en legde Yiga beslag op de woning van Dhabasani.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *