Ruben Schaken: ‘Ik wil de titel binnenhalen en verkassen naar het buitenland’

Ruben Schaken heeft twee dromen: de titel binnenhalen met Feyenoord en een avontuur bij een buitenlandse club aangaan. Schaken hoopt deze de komende maanden te verwezenlijken. Met nog een contract voor anderhalf jaar is het buitenlandse avontuur in ieder geval dichter bij dan ooit.

Schaken heeft eerder de boot naar het buitenland afgehouden, met het oog op zijn familie. ”Ik heb twee keer eerder een aanbieding afgeslagen, maar nu zijn mijn zoons oud genoeg, terwijl ik bij Feyenoord na dit seizoen nog maar een jaar onder contract sta”, legt Schaken uit, die de buitenlandse droom dichter en dichterbij ziet komen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!