FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord liet kans op Finnbogason, Gudmunsson en Sigthorsson lopen’

Alfred Finnbogason, Jóhann Berg Gudmundsson en Kolbeinn Sigthórsson hadden bij Feyenoord kunnen spelen. Via oud-speler Pétur Pétursson had de Rotterdamse club de twee eerstgenoemde IJslanders binnen kunnen halen. Dit gebeurde echter niet. Sigthórsson was op proef, maar kreeg geen contract.

“Tot enkele jaren geleden sprak ik Mario Been, Stanley Brard of Sjaak Troost nog wel eens”, zo vertelt Pétursson aan het Algemeen Dagblad. “Dan gaf ik door welke spelers wellicht goed waren voor Feyenoord. Alfred Finnbógason en Jóhann Berg Gudmundsson heb ik ook getipt. Kolbeinn Sightórsson is als 15-jarige een keer op proef geweest bij Feyenoord, maar dat liep op niets uit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *