FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fiorentina hoopt naast Clasie ook De Vrij over te nemen van Feyenoord’

Fiorentina heeft volgens La Nazione niet alleen interesse in Jordy Clasie, maar zou ook Stefan de Vrij bij Feyenoord weg willen halen. De Italianen zijn druk bezig met de invulling van de selectie voor volgend jaar en zouden graag de twee Nederlandse internationals contracteren.

Het is echter goed mogelijk dat La Viola niet wil wachten tot de zomer en zich in januari al wil melden voor het duo. Donderdag werd immers de suggestie gewekt dat Fiorentina een bod in januari van tien miljoen euro overweegt op Clasie. Daarnaast moet ook De Vrij direct worden aangetrokken. Voor de verdediger heeft de club zo’n zeven miljoen euro over.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *