FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Gekrenkte Been: ‘Als Feyenoord komt, dan bedank ik voor de eer’

Mario Been wil niet meer actief zijn als hoofdtrainer van Feyenoord. De coach van Racing Genk was van 2009 tot 2011 werkzaam in Rotterdam, maar hij werd uiteindelijk ‘weggestemd’ door de spelersgroep. Door de onprettige ervaringen in De Kuip peinst Been er niet over om terug te keren bij Feyenoord, waar hij ook speelde als voetballer.

“Ik zou bedanken voor de eer”, vertelde Been in gesprek met FOX Sports. “Het heeft me veel te veel pijn gedaan om daar weg te moeten. In mijn hart is het nog steeds mijn club. Ik ben enorm trots dat ik trainer ben geweest van Feyenoord, maar die fout ga ik niet twee keer maken. Ik zit nu hier en we zullen zien wat de toekomst brengt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *