‘Zoon Henke Larsson voorlopig niet naar Feyenoord’

Feyenoord lijkt voorlopig niet te hoeven rekenen op de getalenteerde zoon van oud-topspits Henrik Larsson. De 16-jarige Jordan traint mee bij Helsingborgs IF waar een contract voor hem klaarligt. Het Zweedse talent lijkt daarmee in de voetsporen van zijn vader te treden.

Henke Larsson verruilde Högaborgs BK namelijk ook voor HIF. Henrik eist van zijn zoon dat hij zijn middelbare school afmaakt óf er moet een volwaardig contractvoorstel op tafel komen. Vanuit Rotterdam-Zuid hoeft hij niet te rekenen op een profcontract en dus lijkt Helsingborgs de volgende stap voor Jordan.

‘Ik ga samen met mijn vader de opties de komende weken bespreken’, zegt Jordan in gesprek met Alltid Fullsatt. ‘Feyenoord is geweldig en ik hou van die club, maar ik hoef als 16-jarige niet op een A-contract te rekenen. Het is dan ook niet nodig om daar nu al heen te verhuizen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *