FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord houdt situatie rondom Guidetti nauwlettend in de gaten’

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, praat binnenkort met Brian Marwood. Hij is, samen met de Spanjaard Txiki Beguiristain, verantwoordelijk voor het technisch beleid bij Manchester City. De mogelijkheid om John Guidetti terug naar Feyenoord te halen wordt dan ook besproken.

“De afspraak met Marwood stond al langer en ging in eerste instantie helemaal niet over Guidetti”, zegt Van Geel in het Algemeen Dagblad. “Maar als ik daar toch ben, zal ik natuurlijk ook met hem over Guidetti praten. Ik lees in de kranten dat hij straks voor vijf miljoen euro mag vertrekken, maar ik vraag mij af of dat allemaal wel klopt. Wij hebben nog steeds intensief contact met John en dat bedrag is mij in elk geval niet bekend. Als er over zijn situatie überhaupt al iets bekend is.”

Guidetti blijft volgens Van Geel ‘altijd een optie voor Feyenoord’. Zelfs nu hij al anderhalf jaar geen competitiewedstrijd heeft gespeeld. “Guidetti heeft een speciaal plekje bij ons en dat gevoel is wederzijds. Op de korte termijn acht ik zijn komst echter volstrekt onhaalbaar. Maar wie weet hoe dat over een paar maanden is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *