FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jerson Cabral: ‘Zie verblijf bij ADO als een springplank’

Jerson Cabral speelt sinds dit seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag. Hij wordt verhuurd door FC Twente, de club waar de Rotterdamse vleugelaanvaller vorig seizoen niet wist door te breken. Een stapje terug was de beste optie, denkt hij, maar het doel is om weer hogerop te komen.

“Ik ben hier niet gekomen om definitief te blijven. Dat weet ADO, daar hebben we over gesproken”, zegt de 22-jarige speler in gesprek met Omroep West. “Dit is voor mij gewoon een springplank om weer hogerop te komen. Andersom ben ik hier ook om ADO te helpen om hoger te eindigen. Op die manier hebben zij wat aan mij, en ik iets aan hen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *