FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

LIEFHEBBERS OPGELET: Klik hier en maak kans op een wedstrijdshirt van jouw club!! (LIKE en/of RETWEET!!)

Ben jij helemaal gek op voetbal en wil je kans maken op een nieuw WEDSTRIJDSHIRT van jouw favoriete club? Volg ons dan snel via Facebook.com/VoetbalRSS en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan bij 2500 likes onder de volgers worden verloot! VoetbalnieuwsRSS brengt je dagelijks de allerlaatste nieuwtjes uit het mondiale voetbal. Absolute aanrader voor voetballiefhebbers dus! LIKE en/of RETWEET dit ook en laat je vrienden ons ook volgen en vergroot je kans op winst! Ook kunnen we dan eerder beginnen met de verloting!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *