FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vitesse probeerde Martin van Geel deze zomer weg te halen bij Feyenoord’

Vitesse heeft deze zomer tevergeefs geprobeerd Martin van Geel als technisch directeur aan te stellen. De Arnhemse club probeerde de directeur bij Feyenoord weg te lokken met een vorstelijk salaris. In ruil voor een salarisverhoging bleef Van Geel echter in Rotterdam-Zuid.

Van Geel kreeg een vorstelijk aanbod uit Arnhem, hij kon er ruim 700.000 euro per jaar verdienen. Met dat aanbod onder zijn arm meldde de technisch directeur zich bij de Raad van Commissarissen van Feyenoord. Volgens Voetbal International leidde dat na een interne discussie tot een salarisverhoging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *