FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bayern Munchen meldt zich bij Manchester United voor Robin van Persie’

De geruchtenstroom rondom Robin van Persie neemt toe. De Nederlandse aanvaller zou een slechte werkrelatie hebben met Manchester United-trainer David Moyes en zou een vertrek overwegen. FC Barcelona zou al interesse hebben en daar is nu de naam van Bayern München bij gekomen.

Bayern-trainer Josep Guardiola is nog altijd op zoek naar versterking voor zijn voorste linie voor het volgende seizoen. Lang werd Borussia Dortmund-aanvaller Robert Lewandowski als ideale versterking gezien, maar de Pool zou zijn zinnen hebben gezet op een transfer richting de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *