‘Feyenoord geeft ‘echte nummer 10′ een contract’

Rick Karsdorp gaat zijn eerste profcontract tekenen bij Feyenoord. De 19-jarige speler uit de eigen opleiding zet binnenkort zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2015, met de optie voor nog een jaar. Het contract gaat per 1 januari 2014 in, meldt de Rotterdamse club op haar website.

“Rick is een groot talent, jeugdinternational en een echte nummer tien”, zegt Feyenoord-directeur Martin van Geel. “Hij is sterk aan de bal en kan het spel verdelen. Hij krijgt alle mogelijkheden bij ons om zich nog verder te ontwikkelen. We hebben er alle vertrouwen in dat Rick een mooie toekomst tegemoet gaat bij Feyenoord.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!