FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Leo Beenhakker gaat Sparta verder helpen

Leo Beenhakker treedt per direct toe tot de raad van commissarissen van Sparta. De 71-jarige oud-trainer krijgt de portefeuille technische zaken en volgt de onlangs vertrokken Cor Pot op. Dat meldt AD Sportwereld dinsdag.

Don Leo wil de Rotterdamse club met zijn voetbalkennis bijstaan en hoopt dat hij Sparta naar promotie uit de Jupiler League kan helpen. “Dit is zo’n prachtige, traditierijke club, die historisch gezien gewoon op het hoogste niveau thuishoort. Daar kan ik niet zo één, twee, drie voor zorgen, maar ik wil wel graag helpen om dat doel te bereiken”, zegt Beenhakker in de krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *