FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tonny Vilhena kon naar buitenlandse clubs, maar vader hield hem bij Feyenoord’

Tonny Vilhena, middenvelder van Feyenoord, heeft in het verleden meerdere kansen gehad om de club te verlaten. Echter had de 18-jarige Vilhena een afspraak gemaakt met zijn vader. Vilhena zou eerst een aantal jaar voor Feyenoord spelen in De Kuip voordat hij verder zou kijken.

Zo vertrokken Karim Rekik en Kyle Ebecilio wel al op jonge leeftijd naar het buitenland. ‘Ikzelf kon ook naar buitenlandse clubs, maar ik had met mijn vader afgesproken dat ik eerst een paar jaar in De Kuip zou spelen. Ik had niet voor niks de opleiding bij Feyenoord doorlopen en het is gewoon mijn club’, aldus Vilhena.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *