Van Hanegem: ‘Ik snap niets van woedende Koeman’

Ronald Koeman voelde zich in zijn hemd gezet door de KNVB nadat zij hem vroegen om assistent-trainer van Guus Hiddink te worden. Hiddink wordt nadrukkelijk genoemd om na het aankomende WK de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal te worden. Willem van Hanegem snapt niets van deze verontwaardiging van Koeman.

“Net als ik toen bij Advocaat heb gedaan, zou ik nu ook ‘ja’ zeggen als Hiddink mij nu vraagt om zijn assistent te worden”, aldus De Kromme tegen RTV Rijnmond. “Je kan nu natuurlijk zeggen dat Koeman een lange trainersloopbaan heeft en in 1998 al een keer assistent is geweest, maar dat was alleen omdat Hiddink een goede vriend was.”

One thought on “Van Hanegem: ‘Ik snap niets van woedende Koeman’

  1. Van Hanegem moet ophouden met iedereen af te kraken zelf heeft hij het ook niet kunnen maken . Niet bij feyenoord maar ook niet bij het Nederlands elftal als assitent

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *