FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij Wolfsburg voor Bas Dost’

Bas Dost staat er nog altijd prima op in de Eredivisie. De boomlange spits van VfL Wolfsburg werd al in verband gebracht met Vitesse, ook Feyenoord zou Dost niet zijn vergeten. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant houdt Feyenoord de situatie rond Dost scherp in de gaten. De aanvaller keerde onlangs bij VfL Wolfsburg terug na langdurig blessureleed, wanneer hij niet in aanmerking komt voor een basisplek zou de spits in januari kunnen verkassen. Feyenoord ziet in Dost een mogelijke oplossing wanneer aanvalsleider Graziano Pellè de Kuip begin komend jaar onverwachts verlaat, weet de krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *