‘Feyenoord wil door met trainer Ronald Koeman’

Feyenoord wil voorlopig nog door met hoofdtrainer Ronald Koeman. De directie vindt dat de chemie tussen hem en de spelers nog ruim voldoende is.

‘Als je kijkt naar de toekomst, moet je je afvragen of de chemie er nog is’, aldus Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. ‘Daar hebben wij intern over gesproken; de chemie en het respect zijn er absoluut nog. Wij hebben proberen in te schatten of Ronald nog 1,5 jaar door zou kunnen bij deze club en dan zeggen wij ja. In januari gaan we praten en komt een aantal zaken op tafel. Hij zal vragen naar het perspectief voor de toekomst, wij naar zijn drive om door te gaan. Ik weet dat Ronald daar heel eerlijk over zal zijn.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *