Martin van Geel: ‘Ik sta niet open voor een vertrek bij Feyenoord’

Ondanks de interesse van andere clubs, blijft Martin van Geel het liefst nog een tijd bij Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdammers werd het afgelopen jaar nog benaderd door Vitesse, maar in gesprek met RTV Rijnmond zegt de Brabander bij een aanbieding voor tien jaar bij Feyenoord te willen tekenen.

“Ik heb voor Ajax, AZ, Roda JC en Willem II gewerkt en zou in Nederland nergens anders meer heen willen.” Van Geel verbaast zich niet over de interesse. “Ik ben negentien jaar werkzaam in dit vak en met redelijk succes. Dat valt schijnbaar mensen op en dan word je hier en daar weleens benaderd. Maar ik wil daar niet voor open staan. Ik wil bij deze club blijven, dus dat was voor mij verder geen issue.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!