‘Amsterdam en Rotterdam overwegen terugkeer uitsupporters tijdens Klassieker’

De Gemeenten van Amsterdam en Rotterdam overwegen een terugkeer van de uitsupporters tijdens de Klassieker. nog deze week worden de mogelijkheden om uitsupporters in de toekomst weer toe te laten tijdens de Klassieker. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan pleit al langere tijd voor een terugkeer van de uitsupporter tijdens de Klassieker. Zijn Rotterdamse collega Ahmed Aboutaleb, die in 2009 medeverantwoordelijk was voor de regeling, stond lange tijd negatief tegenover de toelating van uitsupporters, maar zou van gedachten zijn veranderd. Ook de KNVB heeft laten weten voorstander te zijn van het toelaten van fans van beide clubs, maar legt de verantwoordelijkheid hiervoor vooral bij de gemeenten.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!