FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘NEC en Cambuur hopen Sekou Cissé te strikken’

NEC en Cambuur hebben belangstelling in ex-Feyenoorder Sekou Cissé. Momenteel is hij met KRC Genk mee op trainingskamp in Antalya.

Volgens Het Nieuwsblad is de kans op een contract voor Cissé groot. De aanvaller maakt een goede indruk, onder meer omdat hij tijdens zijn vakantie in Afrika aan zijn conditie heeft gewerkt. “Goed dat ik dat gedaan heb”, stelt Cissé. “Zo wordt het makkelijker om de directie van Genk te overtuigen. Want voor alle duidelijkheid: ik hoop dat ik hier een contract kan tekenen.”

Er is meer belangstelling voor de ex-Feyenoorder, ook vanuit de Eredivisie. “Mijn manager vertelde me dat er ook interesse is van NEC, Cambuur en Franse en Duitse clubs, maar mijn voorkeur gaat uit naar Genk”, aldus Cissé

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *