Feyenoord-fans reizen massaal af naar het Spaanse Marbella

Feyenoord speelt zaterdagmiddag een oefenwedstrijd tegen FC Basel. Deze wordt gespeeld op het Marbella Football Center. Een groot aantal fans is afgereisd naar de Spaanse club om de wedstrijd te bekijken. Volgens Ton Strooband, manager supporterszaken, zelfs te veel.

“Eigenlijk is dit veld te klein om oefenwedstrijden van Feyenoord op te laten spelen”, vertelde Strooband in het Algemeen Dagblad. Honderden fans zouden al afgereisd zijn naar Marbella om de oefenwedstrijd te bekijken. Daarnaast verwacht de manager supporterszaken dat nog een groot aantal fans zal afreizen. Veel plek is er echter niet in het stadion, waarop het Marbella Football Center besloten heeft een entreeprijs te laten gelden.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!