ECHT WAAR: Voorspel drie wedstrijdjes en win 343 euro zonder te hoeven storten! (Fijn weekend!)

Dit weekend is er weer een overvloed aan mooie wedstrijden op de velden. Vanavond trappen Feyenoord en Vitesse af in de eredivisie, en spelen Lierse en Anderlecht tegen elkaar in de Jupiler Pro League. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten! Hieronder hebben wij enkele krakers op een rijtje gezet die op de planning staan dit weekend:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Feyenoord – Vitesse:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Lierse SK – Anderlecht:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Utrecht – Ajax:

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je dus je gratis 5 euro willen inzetten? Dan zou je dus zomaar 5 x 3,80 x 4,15 x 4,35= 343 euro kunnen winnen! Uiteraard kun je ook een kleine storting doen en zo een veelvoud van dit bedrag winnen! Tot maar liefst 300 euro kun je bovenop je eerste storting krijgen! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!