FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Krijg 5 euro om IN TE ZETTEN op de wedstrijden vandaag! (WIN 326 euro zonder RISICO!, GEEN STORTING NODIG!)

Vandaag is er weer een overvloed aan mooie wedstrijden op de velden. Vanavond spelen o.a RKC en PSV tegen elkaar in de eredivisie, en treffen Zulte-Waregem en Lokeren elkaar in de Jupiler Pro League. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten! Hieronder hebben wij enkele krakers op een rijtje gezet die op de planning staan dit weekend:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor RKC – PSV:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Zulte-Waregem – Lokeren

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Juventus – Inter

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je dus je gratis 5 euro willen inzetten? Dan zou je dus zomaar 5 x 4,30 x 3,30 x 4,60= 326,37 euro kunnen winnen! Uiteraard kun je ook een storting doen en zo een veelvoud van dit bedrag winnen! Tot maar liefst 300 euro kun je bovenop je eerste storting krijgen! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *