FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Vanavond Real – Atletico! Schrijf je in! Krijg 5 euro en WIN ruim 200 euro! (GEEN STORTING NODIG!)

Vanavond worden er weer vele mooie wedstrijden gespeeld. Zo nemen Real Madrid en Atletico Madrid het tegen elkaar op in de Copa del Rey! Spelen Zulte-Waregem en AA Gent tegen elkaar in de Beker van Belgie, en in Nederland is o.a Heerenveen – FC Twente. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten! Hieronder hebben wij enkele krakers op een rijtje gezet die op de planning staan vanavond:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Real – Atletico:

  • Real Madrid wint 1,86
  • Gelijkspel 3,60
  • Atletico Madrid Wint 4,25

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Zulte – AA Gent

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Heerenveen – Twente

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je dus je gratis 5 euro willen inzetten? Dan zou je dus zomaar 5 x 3,60 x 3,25 x 3,75=219,38 euro kunnen winnen! Uiteraard kun je ook een storting doen en zo een veelvoud van dit bedrag winnen! Tot maar liefst 300 euro kun je bovenop je eerste storting krijgen! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *