Verbijsterende Feyenoord-fan voor twee jaar afgeluisterd

Feyenoord-supporter Alwin van den Hoven (28) is tot zijn grote verbazing 3 maanden geschaduwd door agenten en 2 jaar is afgeluisterd door de politie. Dit kreeg hij gisteren te horen middels een brief van het OM. Waarom dit is gebeurt is hem niet bekend. Hij denkt dat het te maken heeft met zijn liefde voor Feyenoord.

“Maar ik ben geen lid van de harde kern. Ik ben nooit opgepakt. Nooit veroordeeld. Heb geen strafblad. Geen stadionverbod. Ik drink niet, gebruik geen drugs”, vertelt hij in het Algemeen Dagblad. “Het is een te groot toeval dat het vlak na de rellen bij het Maasgebouw is begonnen. Nee, daar deed ik niet aan mee. Ik stond zeker op 200 meter. Maar ik bemoei mij graag met zaken die supporters aangaan en wilde zien wat er gebeurde. Bovendien ga ik naar elke thuiswedstrijd.” Het is bizar dat ze me zo in de gaten hebben gehouden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!