FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Vanavond Topwedstrijden! Krijg tot 300 euro om GRATIS in te zetten!! (Must See!)

Vanavond worden er weer mooie wedstrijden gespeeld op de velden. In Spanje spelen Atletico Madrid en Real Madrid tegen elkaar in de returnwedstrijd om de Copa del Rey, en in de strijd om de Duitse DFB Pokal is het Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten! Hieronder hebben wij enkele krakers op een rijtje gezet die op de planning staan dit weekend:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Atletico – Real:

  • Atletico Madrid wint 3,50
  • Gelijkspel 3,40
  • Real Madrid Wint 1,95

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Frankfurt – Dortmund:

  • Eintracht Frankfurt wint 4,50
  • Gelijkspel 4,00
  • Borussia Dortmund wint 1,58

De noteringen van bookmaker ComeOn voor WBA – Chelsea:

  • West Bromwich Albion wint 7,50
  • Gelijkspel 4,25
  • Chelsea wint 1,50

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je dus 25 euro willen storten? Dan krijg je er 25 euro per direct bovenop! Als je dit zou willen inzetten dan zou je dus zomaar 25 x 3,40 x 4,00 x 4,25= 1445 euro kunnen winnen! Uiteraard kun je ook meer inzetten en zo een veelvoud van dit bedrag winnen! Tot maar liefst 300 euro kun je bovenop je eerste storting krijgen, plus dat je bij inschrijving al 5 euro gratis krijgt! Hier is absoluut geen storting voor nodig! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *