Feyenoord krijgt meer dan een miljoen gestort voor jeugdopleiding

De jeugdopleding van Feyenoord kan een mooie financiele impuls tegemoet zien van de Vriendenloterij. Meer dan een miljoen euro zelfs. Dat bedrag is bijeengespeeld door supporters van de club, die meespelen voor de jeugdopleiding van Feyenoord.

Niet eerder mocht een club zo’n hoog bedrag opstijken; de 1.045.363 euro gaat rechtstreeks de recordboeken in. Namens Feyenoord nam hoofd jeugdopleiding Damien Hertog donderdag de cheque in ontvangst. “We zijn iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische bedrag enorm dankbaar”, wordt Hertog op de officiële website van Feyenoord geciteerd.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!