‘Feyenoord deelt harde klap uit aan NAC Breda’

Dit weekend worden er weer vele mooie wedstrijden afgewerkt op de Europese velden. Vandaag staan o.a de potjes: Twente – Vitesse en Man City – Chelsea op het programma. Morgen treffen NAC Breda en Feyenoord elkaar! Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit? Volgens ComeOn deelt FC Twente vanavond de genadeklap uit aan Vitesse, en is NAC kansloos in eigen huis tegen Feyenoord.

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten, je kunt direct je centen ophalen! Hieronder hebben wij de noteringen geplaatst van de desbetreffende wedstrijden:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor FC Twente – Vitesse:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Man City – Chelsea (FA CUP):

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Ajax – Heerenveen:

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je bijvoorbeeld een storting willen doen van 25 euro? Dan krijg je er per direct 25 + 5 euro bijgestort! Als je dit zou inzetten dan zou je dus zomaar 30 x 3,90 x 3,45 x 4,20= 1695,33 euro kunnen winnen! En dit met een totaal RISICOLOZE WEDDENSCHAP!! Je eigen 25 euro hou je namelijk voor jezelf! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!