FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

GEKKENHUIS!! 3 potjes voorspellen en 2500 euro pakken! ( 5 + 300 GRATIS!)

Ook vandaag worden er weer vele mooie wedstrijden afgewerkt op de Europese velden. Zo staan o.a NAC – Feyenoord, Ajax – Heerenveen en Arsenal – Liverpool op het programma op het programma. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit?

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten, je kunt direct je centen ophalen! Hieronder hebben wij de noteringen geplaatst van de desbetreffende wedstrijden:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor NAC – Feyenoord:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Ajax – Heerenveen:

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Arsenal – Liverpool:

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld drie gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je bijvoorbeeld een storting willen doen van 25 euro? Dan krijg je er per direct 25 + 5 euro bijgestort! Als je dit zou inzetten dan zou je dus zomaar 30 x 4,25 x 5,65 x 3,45= 2485,29 euro kunnen winnen! En dit met een totaal RISICOLOZE WEDDENSCHAP!! Je eigen 25 euro hou je namelijk voor jezelf! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *