Vanavond CL: ‘Seedorf kansloos tegen Atletico, Bayern heeft makkie tegen Arsenal’

Vanavond staan er weer twee mooie CL-wedstrijden op het programma. In Londen spelen Arsenal en Bayern Munchen tegen elkaar, en AC Milan speelt thuis tegen Atletico Madrid. Wie boekt er resultaat en wie delft het onderspit? Volgens het wedkantoor ComeOn pakt Bayern de winst bij Arsenal, en is Milan kansloos tegen Atletico.

ComeOn geeft de bezoekers die zich via deze website registreren tot en met 300 euro gratis op een eerste storting. Daarnaast krijg je ook 5 euro om direct in te zetten! Je hoeft hier dus niet voor te storten, je krijgt je centen direct na inschrijving! Hieronder hebben wij de noteringen geplaatst van de desbetreffende wedstrijden:

 

De noteringen van bookmaker ComeOn voor AC Milan – Atletico

De noteringen van bookmaker ComeOn voor Arsenal – Bayern Munchen:

  • Arsenal wint 4,45
  • Gelijkspel 3,95
  • Bayern Munchen wint 1,75

Mocht je dus willen inzetten op bijvoorbeeld twee gelijkspelletjes? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug! Mocht je bijvoorbeeld een storting willen doen van 25 euro? Dan krijg je er per direct 25 + 5 euro bijgestort! Als je dit zou inzetten dan zou je dus zomaar 30 x 3,20 x 3,95= 379,20 euro kunnen winnen! En dit met een totaal RISICOLOZE WEDDENSCHAP!! Je eigen 25 euro hou je namelijk voor jezelf! Klik nu hier om je in te schrijven en zet vandaag nog je voetbalverstand om in geld!Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!