Feyenoord vernoemt tribune naar Willem van Hanegem

Feyenoord schenkt Willem van Hanegem een tribune voor zijn verjaardag. Vandaag werd ‘de kromme’ zeventig jaar oud. Op deze manier eert Feyenoord één van haar beste spelers ooit. De groene zijde van het stadion zal voortaan de naam van Van Hanegem dragen.

Feyenoord stond donderdag uitgebreid stil bij de verjaardag van Van Hanegem, oud-speler en voormalig trainer van de Rotterdamse club. Het hoogtepunt van de festiviteiten was het ‘cadeau’ dat Feyenoord voor het clubicoon in petto had. De Stadionclub maakte middels een sfeeractie in het stadion bekend dat de groene zijde van de Kuip vanaf donderdag door het leven gaat als de Willem van Hanegem-tribune.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *