FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

KNVB legt Pelle 5.000 euro boete op en voorwaardelijke schorsing

Graziano Pelle krijgt geen schorsing na zijn wangedrag tegen FC Twente van afgelopen zondag. De aanklager stelde hier een onderzoek naar in, en daar is uitgekomen een boete van 5.000 euro + een voorwaardelijke schorsing. De aanklager vindt dat sportief gedrag bij teleurstelling past bij een voorbeeldfunctie. Dit meldt de KNVB via haar officiele website.

De aanvoerder van Feyenoord kan in beroep gaan, maar het heeft er alle schijn van dat hij het niet gaat doen. Als de spits wél in beroep gaat komt de zaak donderdag voor de tuchtcommissie. De boete is overigens onvoorwaardelijk: dat bedrag zal Pellè dus moeten betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *