FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Vier debutanten in definitieve selectie van Oranje

Louis van Gaal heeft zijn definitieve selectie bekendgemaakt. Er is ruimte voor maar liefst vier debutanten. De gelukkige zijn: Davy Klaassen (Ajax), Quincy Promes (FC Twente) en Jean-Paul Boëtius (Feyenoord). Ook Karim Rekik mag zijun kunsten vertonen bij de grote jongens.

“Ik heb Promes en Rekik geselecteerd om eens bij de groep te hebben. Te leren kennen. Mee te maken. Ik ben erg te spreken over Promes. Hij blijft zijn taken uitvoeren, ook als hij slecht speelt”, citeert de NOS Van Gaal vrijdag tijdens een persconferentie. De bondscoach nodigde voor het oefenduel met Frankrijk op 5 maart slechts één linksback uit: Daley Blind.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *