‘Manchester United meldt zich bij Feyenoord voor Stefan de Vrij’

Manchester United is opzoek naar een nieuwe centrumverdediger. Stefan de Vrij is één van de spelers die de Engelse grootmacht op haar lijstje heeft staan.

Volgens Caughtoffside is De Vrij de ideale kandidaat om in de voetsporen te treden van Vidic, die onlangs liet weten dat hij zijn contract op Old Trafford niet verlengt. De Vrij, die afgelopen vrijdag nog buiten de selectie van het Nederlands elftal viel, zou perfect passen in de profielschets van David Moyes. De 50-jarige Schot hoopt de opbouw van achteruit te verbeteren door een voetballende mandekker aan de gelederen toe te voegen. De Vrij staat op de shortlist van de Engelse kampioen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!