FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-fans balen van Fred Rutten als trainer’

De reacties op het dienstverband van Fred Rutten bij Feyenoord, zijn niet allemaal positief. Met de hashtag ‘Oprutten’ laten de fans hun ongenoegen blijken, met name over de uitstraling van detrainer.

“Geen persoonlijkheid, geen uitstraling, geen binding met de club. Schande, eerlijk waar”, aldus het fanccount @FeyenoordLoyals. “Wel mooie initialen”, klinkt het vervolgens, waarbij men doelt op ‘FR’. Het account @Lunatic_News schrijft over ‘de meest kleurloze trainer van Nederland’. “Dramatische keuze wat ons betreft, maar om het positief te houden: alles beter dan Louis van Gaal en Co Adriaanse. Net als Koeman drie jaar geleden is het nu ook het geval met Rutten: we moeten het ermee doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *