FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Geen storting nodig: ‘Zet 5 euro in op Frankrijk – Nederland vanavond!’

Vanavond staat de oefeninterland Frankrijk – Nederland op het programma. Voor Oranje de ideale gelegenheid om wat spelers uit te testen. Zo maakt Jean-Paul Boetius direct vanaf de aftrap zijn debuut. Bij Frankrijk staat de gigant Paul Pogba tussen de lijnen. Wie pakt de winst en wie delft het onderspit?

ComeOn.com geeft je de mogelijkheid om GEHEEL GRATIS te wedden op deze pot. Frankrijk is de favoriet om deze wedstrijd naar haar hand te zetten met een quote van (2,15). Het enige wat je moet doen om vrij te kunnen voorspellen, is hier een accountje aanmaken. Zij storten er dan per direct vijf euro in die je kan inzetten! Daarnaast krijg je ook 300 euro GRATIS op je eerste storting! Waanzinnig toch? Wie zegt er nu nee, tegen deze gratis centen? 305 euro zo in de tas, zonder een risico te lopen.

Zie hieronder de gehele notering van Frankrijk – Nederland:

  • Frankrijk wint: 2,15
  • Gelijkspel: 3,25
  • Nederland wint: 3,50

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspel en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,25= 97,50 euro kunnen winnen! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *