‘Dortmund en Arsenal zetten zinnen op vleugelflitser van Feyenoord’

Jean-Paul Boetius mag zich in de belangstelling heugen van Arsenal en Borussia Dortmund. Beide clubs willen de aanvaller graag overnemen van Feyenoord. Dit weet Direct News te melden.

Een bron die dichtbij Arsenal staat, liet weten dat de club concurrentie verwacht in de strijd om Boëtius. “Arsène Wenger is zeer geïntersseerd in Boëtius van Feyenoord, maar ik heb vernomen dat ook Dortmund geïnteresseerd is. Hij is een toptalent en zal nog wel meer aanbiedingen krijgen in de toekomst. Wij hopen dat hij Arsenal ziet als een goede plaats om zich verder te ontwikkelen”, aldus de bron.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!