FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet Pelle het liefst vertrekken’

Het lijkt erop dat Graziano Pelle bezig is aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. Intern zouden de Rotterdammers al hebben besloten afscheid te willen nemen van de Italiaan. Dit weet Voetbal International te melden.

Feyenoord is al bezig met de zoektocht naar een opvolger voor de Italiaanse topschutter. Volgens VI zal de club een voorkeur voor een transfer altijd ontkennen, maar is die situatie wel degelijk aan de orde. Zo is de leiding ontevreden over de houding van de spits. Hij kreeg een weekje vakantie om na te denken over zijn eerdere fouten en stuurde vervolgens foto’s van het strand en zijn nieuwe Ferrari aan teamgenoten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *