FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Koeman: ‘Ik adviseer Van Gaal om systeem te veranderen’

Ronald Koeman denkt niet dat Oranje het gaat redden op het WK met het huidige 4-3-3 systeem. Zeker niet nu Kevin Strootman er niet bij zal zijn. Hij denkt dat een systeem met twee spitsen beter zal functioneren. Dit zei hij bij de NOS.

“In Nederland hechten we erg aan 4-3-3”, vertelt Koeman. “Dat is een leuk systeem en kan dominant zijn, maar ik denk dat het wel eens tijd is dat we minder dominant zijn en meer rendement uit een wedstrijd halen. Een keer wat anders doen dan men van ons gewend is, kan de tegenstander in de problemen brengen. Bovendien zou het best bij de spelers van dit Nederlands elftal passen om met twee spitsen te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *