Voormalig Ajax en Feyenoord-speler tekent bij Fortuna Sittard

Peter van Vossen is de nieuwe trainer van Fortuna Sittard. Hij volgt daarmee Willy Boessen op. De oud aanvaller van Ajax en Feyenoord speelde 31 keer in Oranje. Hij heeft voor twee seizoenen getekend.

Voor Van Vossen zal het zijn eerste klus als hoofdtrainer worden. Wel was hij eerder al assistent-trainer bij AGOVV Apeldoorn, RBC Roosendaal en Almere City. “Ik heb stage bij Fortuna gelopen en zo een heel goed beeld gekregen van de club. Ze hebben op financieel gebied een aantal heel zware jaren achter de rug en ze staan nu voor de wederopbouw. Het is een roemruchte voetbalclub met een heel grote en rijke historie. Het is mooi dat ik mee kan helpen iets van die glorie terug te krijgen”, liet Van Vossen weten bij zijn aanstelling.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!