Feyenoord Watcher: ‘Pelle stuurt aan op vertrek’

Martijn Krabbendam denkt dat Graziano Pelle bezig is aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Hij is bij de Rotterdammers een absolute vedette binnen de ploeg, maar ze hebben ook een andere kan van hem leren kennen. Volgens de Feyenoord-watcher van VI, zitten ze met Pelle in hun maag.

‘Pellè is een fantastische spits die zijn doelpunten maakt, maar het is ook een moeilijke jongen. Het kan niet zo zijn dat je 7 van de 34 wedstrijden mist door dat gedrag,’ doelt Krabbendam onder andere op de woede-uitbarstingen van de spits tegen FC Twente en Ajax. ‘Pellè stuurt zelf ook een beetje aan op een vertrek. Hij nadert de 30 en wil nog een financiele klapper maken. Nu hoeven wij geen medelijden met hem te hebben, want hij verdient genoeg, maar Pellè wil meer, meer en meer. Om dat voor elkaar te krijgen moet hij weg.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *