FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet in transfervrije Havenaar opvolger van Pelle’

Feyenoord houdt de situatie van Mike Havenaar bij Vitesse goed in de gaten. De speler kampt met een aflopend contract bij de Arnhemmers, en in Rotterdam zien ze in hem een vervanger van Graziano Pelle. Dit weet het AD te melden.

Pellè ligt nog drie jaar onder contract bij Feyenoord, maar de kans is groot dat de Italiaan komende zomer een transfer maakt. Mocht de spits inderdaad vertrekken, dan zou Havenaar in beeld komen bij de Stadionclub. De Japanse spits van Vitesse staat volgens het AD op de verlanglijst van Fred Rutten, die na dit seizoen Ronald Koeman opvolgt als trainer van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *