FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VANAVOND: City pakt United in derby van Manchester, Dortmund wint kohlenpot derby van Schalke’

Vanavond staan er een aantal hele mooie wedstrijden op programma. Borussia Dortmund speelt in de ‘Kohlenpot’ derby tegen Schalke 04 en Manchester United en Manchester City spelen tegen elkaar in de ‘Derby van Manchester’. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten alleen je centen op te halen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze actie!

Zie hieronder de notering van Dortmund – Schalke:

Zie hieronder de notering van Man Utd – Man City:

Zie hieronder de notering van Arsenal – Swansea:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op drie gelijkspelletjes en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 4,65 x 3,50 x 4,00= 1953 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *