CHAMPIONS LEAGUE! ‘Risicoloos inzetten op Barca – Atletico en United – Bayern! (Geen Storting Nodig!)

Morgen en overmorgen staan er een aantal zeer mooie wedstrijden op het programma in de Champions League. Zo speelt Barcelona tegen Atletico Madrid, ontvangt Manchester United de heren van Bayern Munchen en in Parijs treffen PSG en Chelsea elkaar. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan nu een kijkje bij het wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten, je kunt direct je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie!

 

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Barca – Atletico:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd United – Bayern:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd PSG – Chelsea

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 4,30 x 4,50 x 3,30= 1915,65 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!