Ronald Koeman: ‘Lex Immers is rijp voor Oranje’

Feyenoord won gisteren met maar liefst 5-0 van Go Ahead Eagles. Middenvelder Lex Immers speelde wederom een goede partij voor de Rotterdammers.

Immers maakt de laatste tijd indruk in het shirt van Feyenoord. Het publiek scandeerde zijn naam zondag in een adem met Oranje. Volgens Ronald Koeman is dat terecht. De trainer vindt de Hagenaar rijp voor het Nederlands elftal. “Nee, het publiek slaat niet door. Lex Immers is een ideale speler om in de ploeg te hebben. Als trainer probeer je in de selectie een goede mix te creëren. De arbeid die Immers levert, kan ook een Nederlands elftal goed gebruiken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!