FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt gevlucht over schutting in Rotterdam’

Dirk Kuyt was gisteren in Rotterdam om de eerste Fenerbahce-winkel te openen. Helemaal als gepland ging dit niet, er kwamen namelijk te veel mensen op het gebeuren af. Honderden fans waren toegesneld en dat leidde tot chaotische tafarelen.

De Oranje-international had de hectiek niet verwacht. “Ik ben in Turkije heel wat gewend, maar dat de club hier in Rotterdam ook zo leeft… Ongelooflijk mooi”, aldus Kuyt, die uiteindelijk een vluchtroute nodig had om aan de hectiek te ontsnappen. Hij klom aan de achterkant van de winkel over een schutting en dook via de buurman van drie huizen verder in een gereedstaand politiebusje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *