FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Éénmalig! Krijg 305 euro om IN TE ZETTEN op het VOETBALWEEKEND!

Dit weekend worden er weer vele mooie wedstrijden gespeeld. Zo neemt PSV het in eigen huis op tegen Feyenoord, en kan Ajax in Amsterdam kampioen worden tegen ADO Den Haag. In Belgie treffen Lokeren en Anderlecht elkaar in de strijd om de Play Offs! Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan nu een kijkje bij het wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten, je kunt direct je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie! (Schrijf je ook in met tablet of mobiel!)

 

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd PSV – Feyenoord:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Ajax – ADO:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,50 x 6,90=724,50 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *